Tomorrowland do të zhvillohet përgjatë tre fundjavave në 2022-in.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kjo kohëzgjatje në tre fundjava do të jetë vetëm për vitin 2022, pasi kompania po përpiqet të rikuperojë humbjet e të ardhurave të shkaktuara gjatë pandemisë.

Mega-festival belg i kërcimit Tomorrowland do të zgjerohet nga dy në tre fundjavë në 2022, pasi ngjarja përpiqet të rikuperojë humbjet e shkaktuara gjatë pandemisë.

“Provinca e Antwerp na ka dhënë  aprovimin për të organizuar tre fundjava të Tomorrowland në 2022, pra vetëm në 2022,” thotë përfaqësuesja e Tomorrowland Debby Wilmsen për mediat. “Të gjitha fundjavat do të jenë në korrik, kështu që ne shtojmë një fundjavë shtesë përpara dy fundjavave tona tradicionale të fundit të korrikut.”

Tomorrowland 2022 tani do të zhvillohet më 15-17 korrik, 22-24 korrik dhe 29-31 korrik në qytetet belge të Boom dhe Rumst. 

Kjo zgjatje e festivalit përgjatë tre fundjavave do të ndodhë vetëm në vitin 2022, pasi kompania po përpiqet të rikuperojë afërsisht 25 milionë euro (28 milionë dollarë) të ardhura të humbura. Të dy edicionet e 2020 dhe 2021 të festivalit, i cili pret qindra artistë kërcimi dhe 75,000 pjesëmarrës në ditë, u anuluan për shkak të pandemisë.

Anulimi i ngjarjeve të vitit 2021 ishte një goditje veçanërisht e rëndë për kompaninë. Ky anulim erdhi vetëm dy muaj përpara se të niste Tomorrowland 2021, kur zyrtarët lokalë refuzuan një leje për të mbajtur ngjarjen e dy fundjavës, duke përmendur shqetësimet për rritjen e rasteve të variantit Delta të COVID-19 dhe kompleksitetin e logjistikës për të siguruar shëndetin dhe kontrollet e sigurisë për turmën.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL