Suksesi i albumit Dawn Fm nga The Weekend.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Albumi me 16 këngë mbërriti më 7 janar dhe duket se do të ketë një javë të parë të madhe si albumi paraardhës i tij, After Hours, në 2020. Ndonese ka vetëm pak dite nga publikimi i tij, albumi Dawn FM i The Weekend po kryeson top listat. Albumi tërhoqi mbi 60 milionë transmetime në Spotify në 24 orë, ashtu siç bëri After Hours në platformë në vitin 2020, dhe Dawn FM tashmë ka arritur shifrën e 100 milionë në mbarë botën. Çdo këngë hyri gjithashtu në Top 20 të Spotify në SHBA, ku secila prej të paktën 1 milion transmetime.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL