Së shpejti Nicki Minaj sjell albumin e saj të pestë.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Nicki Minaj ka zbuluar së fundmi se do të publikojë albumin e saj të pestë. Kur u pyet në një prej daljeve të saj ajo zbuloi se albumi i pestë është një prej projekteve që pritet të publikohen në të ardhmen e afërt.

“Nuk do të them se kur do të dalë, por albumi do të dalë së shpejti.” 

Nicki Minaj zbuloi gjithashtu se planifikon të rikthehet në industrinë e televizionit dhe filmit. 

“Kam folur me një regjisor për të bërë diçka në një film. Për sa i përket televizionit, do të shohim. Por unë e dua aktrimin dhe nuk do ta braktis kurrë aktrimin për një kohë të gjatë. Ky është një nga pasionet e mia më të mëdha.”

 

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL