Rruga në qytetin e Memphis merr emrin e Young Dolph për nder të tij.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Për nder të reperit Young Dolph i cili u nda nga jeta pak kohë më parë, një rrugë në qytetin e tij të lindjes mori emrin e tij. Shenja e rrugës u zbulua në një ceremoni publike në Dunn Avenue midis bulevardit Airways dhe Hays Road pranë Parkut Industrial të Memphis Depot. Rruga në lagjen e tij të Castalia Heights tashmë zyrtarisht është emëruar : Adolph “Young Dolph” Thornton, Jr. Avenue. Familja dhe miqtë e Young Dolph kanë organizuar gjithashtu një event përkujtimi në Forumin FedEx të Memphis nga ora 11:00 deri në orën 14:00.

Young Dolph u qëllua dhe u vra në moshën 36-vjeçare rreth një milje larg vendit ku tashmë është emëruar rruga.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL