Rreth Nesh

Sol Radio është një stacion radiofonik tradicional dhe në internet i themeluar në vitin 2020 në Tiranë, Shqipëri, duke transmetuar në 89.0 FM.

Ne aspirojmë të jemi një zë dhe përforcues me ndikim si për muzikën ashtu edhe për kulturën, duke bashkuar dëgjuesit në nivel lokal dhe global.
Ndërkohë që gjithmonë mund të luani listën tuaj të dëgjimit, Sol Radio do t’ju mundësoji të zbuloni muzikë që nuk do ta kishit gjetur ndryshe dhe ju përditëson me atë që është në trend në industrinë e muzikës aktualisht. Ashtu si ju mund të keni marrë me mend, ne nuk do të harrojmë për këngët tona më të dashura gjatë viteve në rast se po ndiheni nostalgjik.

Ka diçka për të gjithë në Radio Sol. Nëse jeni duke kërkuar për një burim të besueshëm për lajmet tuaja ditore, publikimet më të fundit muzikore, programe inovative që promovojnë artistë dhe talente të reja lokale, ose diskutime konstruktive në lidhje me artin dhe tema të tjera me ndikim të përditshëm, ky është vendi per ty, Sol Radio ka prekjen njerëzore.

Duke ndarë një frymë bashkëpunimi dhe një gatishmëri për të eksploruar, ne zotohemi që të sjellim gjithmonë një mori nuancash emocionale të humorit dhe mos zhgënjejmë kurrë për t’ju mbartur gjatë ditës.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL