Reperi Lil Baby nderohet me çmimin Quincy Jones në Music in Action 2022.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lil Baby do të marrë çmimin humanitar Quincy Jones në Music in Action 2022 të enjten, 22 shtator.Reperi  do të nderohet për kontributin e tij në çështjet racore dhe ato sociale për kontributin e tij brenda dhe jashtë industrisë së muzikës. Së fundmi, Lil Baby zhvilloi për herë të tretë “Back to School Fest” në qendrën tregtare West End të Atlantës. Në partneritet me Goodr, ky organizim u ofroi më shumë se 3000 fëmijëve vendas lojëra,ushqim, çanta shpine, pajisje shkollore dhe prerje flokësh. Ai punoi me restorantin e Atlantës, Lemont Bradley për të ofruar 100 vende pune për të rinjtë. Gjithashtu  themeloi programin e bursave prej 150,000 dollarësh për studentët në ish-shkollën e tij të mesme.

Ngjarja, e sponsorizuar nga Black Music Action Coalition feston artistë, drejtues, biznese, sipërmarrës, aktivistë dhe kompani që kanë përdorur platformat e tyre për të ndikuar në ndryshimet sociale gjatë vitit të kaluar.

Ky çmim që i jepet një personi, kompanie ose organizate që ka mbështetur vazhdimisht ndryshimet shoqërore gjatë gjithë kohës. The Weekend dhe H.E.R. mori çmimin Humanitar Quincy Jones në çmimet Music in Action 2021 vitin e kaluar. 

Eventi do të bashkëorganizohet nga aktorja e Bel Air, Coco Jones dhe  Kenny Burns.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL