Reperi Kanye West ka dhuruar së fundmi mbi 4000 lodra për “Chicago Toy Drive 2021”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

“Jam shumë krenar që Kanye po i përgjigjet edhe një herë kërkesës sonë për të ndihmuar fëmijët e Englewood dhe më gjerë,” tha kryetari i Chicago, Stephanie Coleman, për  mediat. “Ai nuk është i huaj për komunitetin tonë. Prania e tij është ndjerë gjithmonë në lagjet tona dhe i pëlqen të vizitojë, por këtë Krishtlindje ai ka qenë me të vërtetë Santa Claus-i ynë i ditëve tona.”Vetë West nuk mori pjesë në këtë ngjarje, e cila thuhet se përmban ushqim, lojëra dhe, natyrisht, një vizitë nga Santa Claus, me ndihmën e bizneseve dhe organizatave të ndryshme lokale.

Kjo nuk është hera e parë që Kanye West bën gjeste bamirësie. Kur pandemia COVID-19 goditi për herë të parë SHBA-në në mars të vitit 2020, reperi dhuroi gjithashtu për Dream Center në Los Angeles dhe We Women Empowered në Çikago, duke i dhënë një shumë të pazbuluar çdo fondacioni bamirësie në përpjekje për të ofruar ushqim për fëmijët, familjet dhe të moshuarit e prekur nga shpërthimi fillestar i koronavirusit.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL