Një album i ri me gjashtë këngë i Whitney Huston pritet të publikohet në mars, 11 vite pas vdekjes së saj.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Disa këngë të pa dëgjuara më parë nga Whitney Houston priten të publikohet edhe pse ajo u nda nga jeta 11 vite më parë. Të enjten (9 shkurt) u njoftua se së shpejti do të dalë një dokumentar special televiziv me albumi përkatës dhe DVD me muzikën e saj.

Dokumentari i ri i yllit të ndjerë quhet “I Go to the Rock: The Gospel Music of Whitney Houston”.

Dokumentari do të shfaqet premierë më 24 mars në UPtv dhe Aspire TV.

Aty flitet për besimin e Houston, ngritjen e karrierës së saj dhe të gjithë performancat e saj.

Pat Houston, ekzekutuesi i Estate of Whitney E. Houston, e quan projektin si  “një testament i zemrës së Whitney”. Houston vdiq nga përzierja e disa ilaçeve të fuqishme me alkool, në vitin 2012. 

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL