Missy Elliot arrin një tjetër sukses.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Missy Elliot ka arritur së fundmi një tjetër sukses. Ajo është artistja e parë femër e zhanrit Hip Hop që nominohet për Rock & Roll Hall of Fame. 

“Ky është një nder i jashtëzakonshëm. Jam shumë e përulur dhe mirënjohëse që jam ndër të gjithë të nderuarit e jashtëzakonshëm,” tha Missy në një deklaratë. “Të dëgjoj që unë jam artistja e parë femër hip hop që është nominuar ndonjëherë në Rock & Rock Hall of Fame?!? Wow!! Kjo është shumë më ndryshe pasi shpresoj t’i hapë dyert për femra të tjera !” 

Të tjerë të nominuar për këtë çmim përfshijnë artistë si Kate Bush, Sheryl Crow, Cyndi Lauper dhe George Michael. Ceremonia e Induksionit të Rock & Roll Hall of Fame 2023 do të zhvillohet këtë vjeshtë me datën, vendin dhe më shumë informacione që do të shpallen në vijim.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL