Maluma koncert në Tiranë në datën 14 mars !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ishte viti 2020 kur u tha fillimisht se këngëtari i njohur me famë ndërkombëtare Maluma do të vinte në Tiranë për një koncert madhështor. Mirëpo me nisjen e pandemisë gjërat u ndryshuan dhe koncerti i tij fillimisht u shty e me pas u anulua sërisht. Tashmë pritjes i erdhi fundi dhe pas 2 vitesh turneu botëror i Maluma-s Papi Juancho World Tour ka nisur. Për herë të parë Tirana bëhët pjesë e një turneu të tillë të përmasave botërore me artistë të njohur në mbarë botën siç është Maluma. 

Data e koncertit do të jetë pikërisht data 14, festa e ditës së verës. 

Organizatorët e koncertit thanë për mediat se fillimisht ishte e vështirë të negocionin me stafin e këngëtarit pasi nuk e njihnin  Shqipërinë si shtet por u orientuan me shtetet përrreth si Italia, Greqia etj. Koncerti që Maluma do të mbajë në Tiranë do të jetë i treti në numër pas 2 koncerteve në Francë që nisin në datën 10- 11 dhe më pas ditën e hënë pritet të vijë në Tiranë së bashku me ekipin e tij. 

Biletat vazhdojnë shitjen dhe mund të gjenden në linkun e shënuar në bion e instagramit të vetë Maluma-s.  Ndërkohë për të gjithë personat qe4 i kanë blerë biletat dy vitë më parë, janë ende të vlefshme për datën 14 mars.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL