‘La Fama’ e Rosalia-s dhe The Weeknd debuton në vendin e dytë në tabelën e këngëve të Billboard’s Hot Latin Songs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kënga “La Fama” e Rosalía-s, me The Weeknd, ka debutuar në vendin e dytë në tabelën e këngëve latine të Billboard.

Me këtë këngë, Rosalía ka shënuar 10-shen e saj të pestë në top 10 në tabelën Hot Latin Songs. “La Fama” është bashkëpunimi i saj i dytë me The Weeknd, dhe kënga e parë nga albumi i saj i ardhshëm Motomami, i cili do të publikohet në vitin 2022.

Ky bashkëpunim regjistroi 6.8 milionë transmetime në SHBA që në javën e tretë të nëntorit, sipas të dhënave të MRC. Ajo gjithashtu shiti pak më pak se 1000 shkarkime në tre ditët e para të publikimit, duke e renditur atë në vendin e tretë në shitjet e këngëve dixhitale latine.

“La Fama” gjithashtu hyri në listën e të gjitha zhanreve Billboard Hot 100 në vendin e 94.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL