Këngët, artistët dhe albumet më të dëgjuara në Spotify gjatë këtij viti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ky vit ishte një vit tejet i sukseshëm për shumë nga artistët e njohur në mbarë botën, ku ndryshe nga viti 2020, gjatë këtij viti u publikuan më shumë albume. Në këtë fundvit Spotify ka renditur listën e albumeve dhe artistëve më të dëgjuar gjatë vitit 2021.

Kënga më e transmetuar e vitit 2021 në Spotify ishte “Drivers License” e Olivia Rodrigo, e cila u luajt më shumë se 1.1 miliardë herë, ndjekur më pas nga kënga “Montero” i Lil Nas X dhe “Stay” nga The Kid Laroi’s dhe Justin Bieber. Në vendin e katërt renditej “Good 4 U” nga Olivia Rodrigo dhe më pas Dua Lipa me “Levitating”. Më tej paraqitet lista e albumeve dhe këngëve më të transmetuara në 12 muajt e fundit. 

Albumet më të transmetuara 

SOUR, Olivia Rodrigo

“Future Nostalgia,” Dua Lipa

“Justice,” Justin Bieber

“=,” Ed Sheeran

“Planet Her,” Doja Cat

 

Artistët më të transmetuar 

Bad Bunny

Taylor Swift

BTS

Drake

Justin Bieber

 

Këngët më të transmetuara

“drivers license” – Olivia Rodrigo

“MONTERO (Call Me By Your Name)” – Lil Nas X

“STAY” (feat. Justin Bieber) – The Kid LAROI

“Good 4 u” – Olivia Rodrigo

“Levitating” (feat. DaBaby) – Dua Lipa

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL