Kendrick Lamar më 13 maj publikon albumin e ri.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kanë kaluar pesë vjet që prej publikimit të albumit të tij më të fundit dhe tashmë, Kendrick Lamar mësohet se do të vijë shumë shpejt me një tjetër album. Njoftimin e bëri vetë ai përmes një postimi në instagramin e tij ku njoftoi se data e publikimit do të jetë më 13 maj.

 

Albumi “Mr. Morale & The Big Steppers” është vazhdim i “Damn” të Lamar-it, fitues i Pulitzer-it të vitit 2017. Që prej asaj kohe ai ka drejtuar dhe punuar për kolonën zanore të Black Panther, kryesoi turneun e Coachella dhe Top Dawg Entertainment, fitoi një sërë çmimesh Grammy dhe u nominua për një Oscar.

Në mars 2020, Lamar dhe bashkëpunëtori i tij për një kohë të gjatë Dave Free lançuan pgLang, një ndërmarrje që ata e përshkruan si “një kompani e re shumëgjuhëshe, në shërbim”. Ndërsa këtë vit, ai ishte një ndër performuesit në Super Bowl.

 

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL