Kanye West dhe Travis Scott zëvendësohen nga The Weeknd dhe Swedish House Mafia në Coachella 2022.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pas lajmit të largimit të Kanye West nga festivali i muzikës Coachella 2022, orgazinuesit e festivalit menjëherë kanë publikuar listën e përditësuar me emrat e artistëve performues të cilët do të zëvendësojnë Kanye West dhe Travis Scott gjithashtu. Artistët që do t’i zëvendësojnë janë The Weeknd dhe Swedish House Mafia.

Fillimisht festivali do të hapet nga Harry Styles më 15 prill, më tej nga Billie Eillish dhe në fund nga The Weeknd dhe Swedish House Mafia.

Travis Scott nuk ka bërë asnje koment apo dalje publike që pas tragjedisë në koncertin e tij Astroworld, ku si pasojë u përjashtua dhe nga festivali muzikor Coachella 2022. Reperi i “Highest in the Room” nuk ka performuar publikisht që atëherë, përveç në një festë private para Oscars në Bel-Air, Kaliforni.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL