Justin Bieber është zyrtarisht këngëtari më i dëgjuar i të gjitha kohërave nga Spotify!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Spotify shpalli artistin më të dëgjuar të të gjitha kohërave Justin Bieber. Albumi i fundit i Justin Bieber i titulluar:”Justice”, pati një sukses të madh, sidomos me këngën e tij më të dëgjuar: PEACHES, në bashkëpunim me Daniel Cesar dhe Giveon,e cila u nominua në tre kategori si:

  1. Kënga më e mirë POP
  2. Bashkëpunimi më imire
  3. Editimi më i mirë për MTV.

Pa harruar të përmendim dhe këngën STAY në bashkëpunim me këngëtarin The Kid Laroi,e cila për 8 javë me rradhë qëndroi në vend të parë të klasifikimit Global Spotify,duke marrë 9.215 milion dëgjime në ditë. Justin Bieber duke u bërë artisti më i dëgjuar i të gjitha kohërave në Spotify me 83 milionë dëgjues në muaj, ka arritur të lejë pas artistë të famshëm si: The Weeknd, Ariana Grande dhe Ed Sheeran.

Gjithashtu, pavarësisht situatës nga Covid-19 që të gjithë po kalojmë, nuk kanë munguar as  koncertet që Justin ka zhvilluar. Vetëm pak ditë më parë Justin mbajti një koncert gjigand në Philipines ku pjesëmarrja ishte maksimale.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL