Historia e Johnny Depp dhe Amber Heard kthehet në një film.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Historia e shumëpërfolur nga gjyqi mes Johnny Depp dhe Amber Heard po kthehet në film. Hot take The Depp/Heard Trial do të flasë për betejën ligjore dhe lidhjen e tyre. Mark Hapka do të luajë  si Depp dhe Megan Davis do të portretizojë Heard. Melissa Marty do të luajë avokaten e Depp, Camille Vasquez ndërsa Marry Carrig do të shfaqet si këshilltarja e Heard, Elaine Bredehoft. Guy Nicolucci ka shkruar filmin dhe Sara Lohman do të jetë regjisore. Me partnerët në MarVista, Tubi Origjinal do të prodhojë historinë e cila u ndoq nga miliona njerëz dhe u shfaq në titujt kryesorë gjatë verës”, u shpreh Nicolucci.I lëshuar nga studioja e Fox Entertainment MarVista Entertainment,Hot Take do të shfaqet në Tubi më 30 shtator. 

Për të rikujtuar paksa dhe historinë sesi ndodhi, më 1 qershor, juria në Virxhinia, zbuloi se Heard përgënjeshtroi për Johnny Depp në artikullin e saj të vitit 2018. Atij iu dha më shumë se 10 milionë dollarë dëmshpërblim. Pas vendimit , Depp tha në një deklaratë se juria “më ktheu jetën time. Ndërsa, Heard e quajti një vendim të padrejtë.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL