Harry Styles vjen me një album të ri.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Harry Styles ka njoftuar se albumi i tij i tretë, i titulluar “Harry’s House”, do të publikohet më 20 maj dhe do të përfshijë 13 këngë. Ai publikoi gjithashtu një trailer për Harry’s House, në të cilin ai shfaqej duke dalë në skenë në një teatër të zbrazët dhe duke buzëqeshur në kamer ndërsa një pjesë e një shtëpie duket sikur po ndërtohet pas tij. Ndonëse frymëzimi i Styles për titullin e albumit nuk dihet ende, mendohet seai e ka huazuar titullin nga kënga e Joni Mitchell e vitit 1975 “Harry’s House/Centerpiece”, e cila është paraqitur në albumin e tij “The Hissing of Summer Lawns”. Ky do të jetë projekti më i ri i shumëpritur që pas publikimit të albumit të tij të dytë “Fine Line” në dhjetor të vitit 2019.

Albumi “Fine Line” kryesoi listat e Billboard Hot 200 me disa prej hiteve më të njohura si: “Adore You”, “Watermelon Sugar” dhe “Lights Up”.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL