Gavin DeGraw rikthehet me një album të ri.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gavin DeGraw ka njoftuar se gjatë muajit aj do të rikthehet me një album të ri, të titulluar “Face the river”. Për shkrimin e “Face them river” ai zbulon se është frymëzuar nga ngjarje të vërteta të jetës së tij personale dhe veçanërisht nga humbja e prindërve të tij.

 “Ky album u kushtohet prindërve të mi,” – shkruan ai.  “Ata ishin heronjtë e mi. Ishte historia e tyre e dashurisë, sakrificat dhe udhëzimet e tyre që i dhanë formë kësaj muzike. Publikimi i këngës së parë vjen me videoklipin dhe episodin e parë të serisë së re të dokumentarëve “Face the river” të DeGraw. 

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL