Elton John flet për këngëtaren Dua Lipa: “ E adhuroj”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Elton John ka folur së fundmi për bashkëpunimin, ‘Cold Heart’ me Dua Lipa. “Unë e adhuroj atë. Ajo është jashtëzakonisht e talentuar. Absolutisht e shkëlqyer  dhe kaq profesioniste. Është kënaqësi të jesh pranë dikujt që është kaq e re, Ka bërë shumë tashmë dhe është kaq e përulur,” – tha Elton John për Dua Lipën. Këngëtari  dhe Lipa, u takuan fillimisht në një ngjarje të Fondacionit AIDS. John dhe David Furnish më vonë darkuan me artisten për të paraqitur idenë e punës së bashku. Kjo nuk është hera e parë John zgjedh të bashkëpunojë me artistët e rinj dhe i mbështet ata ashtu sikurse bashkëpunoi me Ed Sheeran apo Sam Fender. 

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL