BTS shpallen si artistët e vitit 2021 në American Music Awards.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pas eventit më të madh muzikor American Music Awards, përfundimisht grupi Korean BTS mund të cilësohet si “artistët e vitit”. Gjatë mbrëmjes së ndarjes së çmimeve të American Music Awards 2021 që u zhvillua në teatrin Microsoft në Los Anxhelos, BTS rezultuan si artistët më të pëlqyer dhe më të vlerësuar nga publiku pasi në përfundim të mbrëmjes morën plot tre çmime. BTS ndau një koment në rrjetet sociale kundrejt AMA’s për mundësinë e dhënë duke u shprehur :

 “Faleminderit AMA. Ne jemi vërtet të nderuar që jemi në këtë skenë me artistë kaq të mrekullueshëm, të jashtëzakonshëm këtu. Jemi shumë të nderuar. Katër vjet më parë, ne kishim dhënë për herë të parë këtë shfaqje live televizive në këtë fazë AMA. Ne ishim kaq të emocionuar dhe nervozë në atë kohë. Dhe ka qenë një udhëtim i gjatë dhe i mahnitshëm që atëherë, por askush nuk mund të kishte vënë kurrë bast mbi shanset që ne të qëndronim këtu për të marrë këtë çmim tani. Ne thjesht duam t’i bëjmë njerëzit të lumtur me muzikën tonë. Ne besojmë se ka një botë për të hapur në fillim të kapitullit tonë të ri. Ne kemi mësuar në dy vitet e fundit se çdo moment është i çmuar.Faleminderit AMA. Ne jemi vërtet të nderuar që jemi në këtë skenë me artistë kaq të mrekullueshëm, të jashtëzakonshëm këtu. Jemi shumë të nderuar. Katër vjet më parë, ne kishim dhënë për herë të parë këtë shfaqje live televizive në këtë fazë AMA. Ne ishim kaq të emocionuar dhe nervozë në atë kohë. Dhe ka qenë një udhëtim i gjatë dhe i mahnitshëm që atëherë, por askush nuk mund të kishte vënë kurrë bast mbi shanset që ne të qëndronim këtu për të marrë këtë çmim tani. Ne thjesht duam t’i bëjmë njerëzit të lumtur me muzikën tonë. Ne besojmë se ka një botë për të hapur në fillim të kapitullit tonë të ri. Ne kemi mësuar në dy vitet e fundit se çdo moment është i çmuar.”

Gjithashtu gjatë performances së grupit BTS në skenën e AMA’s, iu bashkua edhe Coldplay ku me këtë të fundit kanë realizuar edhe një bashkëpunim tejet të sukseshëm.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL