BIA vlerëson artisten Nicki Minaj duke u shprehur se : “Duhet të flisni për të ashtu si flisni për Jay-Z dhe artistët e mëdhenj e rrymës hip-hop”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

BIA thotë se Nicki Minaj është pjesë e ndër “të mëdhenjve” e hip-hop-it dhe meriton të trajtohet si e tillë.

Gjatë një interviste të fundit me Billboard, artistja e lindur në Boston foli për ngritjen e saj në famë, si dhe për personat që e ndihmuan gjatë rrugës. BIA tregoi në mënyrë specifike dashurinë që ajo ka për idhullin e saj të repit Nicki, e cila u shfaq në remix-in e saj të vitit 2021 të “Whole Lotta Money”.

“Unë u them gjithmonë njerëzve, kur flet për Nickin, duhet të flasësh për të ashtu si flet për Jay-Z dhe të mëdhenjtë që hodhën themelet për njerëzit që tashmë janë pas tyre,” u shpreh ajo për mediat e huaja përpara se të arrinte të renditej në 20 vendet e para me këngën “Whole Lotta Money’s”. Nicki Minaj theu rekorde të mahnitshme dhe ua ka bërë më të lehtë njerëzve si unë që të vijnë dhe të bëjnë atë që bëjmë ne. Unë gjithmonë do t’i jap asaj respekt, sepse ajo më ndihmoi të arrij një tjetër moment historik në karrierën time”- shprehet artistja.

BIA foli gjithashtu për mbështetjen që ka marrë nga Rihanna, e cila promovoi këngën e saj “Best on Earth” me Russ përmes Instagramit këtë vit.

 

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL