Beyoncé sjell këngën e re “Be Alive”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beyoncé ka publikuar “Be Alive”, këngën e saj nga filmi i ri King Richard. Biografia përqendrohet rreth Richard Williams – babai i Venusit dhe Serenës. Kënga ishte shfaqur në trailerin e filmit, në të cilin luan Will Smith dhe do të dalë më 19 nëntor.

Vitin e kaluar, Beyoncé publikoi këngën “Black Parade” dhe albumin vizual Black Is King, i cili përmbante muzikë nga “The Lion King: The Gift” në 2019. Ajo fitoi Grammy për performancën më të mirë R&B për “Black Parade”, duke vendosur një rekord të ri për shumicën e Grammy-ve të fituara nga një artiste femër. Ajo kohët e fundit ka mbuluar “Moon River” për një fushatë reklamuese të Tiffany.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL