Beyonce dhe Billie Eilish futen në listën e rekordeve botërore të Guinness.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Billie Eilish dhe Beyonce kanë arritur një tjetër sukses. Këngëtaret janë futur zyrtarisht në rekordet botërore Guinness të këtij viti. Eilish fitoi dy nominime të reja, për “Nominimet më të njëpasnjëshme në Grammy për Rekordin e Vitit (femër)” dhe “Personi më i ri që ka fituar “Kurorën e Trefishtë” ë çmimeve të muzikës filmike. Ajo fitoi  një Oscar, Golden Globe dhe Grammy për këngën, Bond, “No Time to Die” .
Ndërkohë, Beyonce ka më shumë regjistrime në librin e rekordeve botërore të Guinnessit të këtij viti, duke përfshirë ““Fitimet më të larta vjetore për një këngëtare”.Artistja kryeson gjithashtu listën e Guinness të “Angazhimeve më aktuale në Twitter për një muzikante femër” dhe ndan rekordin botëror me bashkëshortin Jay-Z për “Çiftin më i paguar në Hollywood ndonjëherë”.

Beyonce është personi i fundit i futur në Guinness. Ajo iu bashkua  BTS, Simone Biles dhe Greta Thunberg.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL