Barack dhe Michelle Obama ndërpresin marrëveshjen me Spotify.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Higher Ground nënshkroi një marrëveshje me shërbimin e transmetimit të muzikës në vitin 2019, ndërsa Obama planifikoi biznesin e tyre mediatik pas viteve në pushtet. Kompania ka prodhuar disa podcast-e që atëherë, duke filluar me “The Michelle Obama Podcast”, i cili paraqet ish-zonjën e parë duke biseduar me miqtë dhe familjen mbi tema të ndryshme; Born in USA, një seri bisedash midis ish-presidentit dhe Bruce Springsteen etj. Spotify tha se ajo shfaqje ishte një nga pesë podkastet e saj më të njohura gjatë vitit 2020.

Tashmë çifti i njohur, Barack dhe Michelle Obama kanë ndërprerë marrëveshjen e shërbimit të transmetimit me Spotify. Ata dëshironin që podcast-et e tyre të kishin një shtrirje më të gjerë, gjë të cilën Spotify nuk ua mundësonte. Higher Ground është në mes të negociatave me disa partnerë të mundshëm, duke përfshirë Audible të Amazoncom Inc. dhe iHeartMedia Inc.

Marrëveshja shumëvjeçare e cila u nënshkrua fillimisht në vitin 2019 do të përfundojë në tetor të këtij viti.

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL