Adele mendoi të mos publikonte albumin e ri 30: “Ndoshta duhet të shkruaj një tjetër”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Në prag të lancimit të albumit të saj “30”, Adele tregon se albumi i saj i katërt është kaq personal, sa mendoi të mos e publikonte fare.

Adele ka pranuar se në disa momente gjatë krijimit të albumit ka menduar të mos e publikojë atë. Albumi i saj i katërt, 30 do të jetë albumi i parë i Adelës që do të publikohet që nga 25-ta e 2015-ës dhe tashmë ka një hit në krye të top-listave në formën e këngës kryesore emocionale Easy On Me.

I njohur tashmë në shtyp dhe komentuar si albumi më personal i Adelës ende për shkak të fokusit të tij në divorcin e saj nga drejtuesi i bamirësisë Simon Konecki dhe marrëdhënies së saj me djalin Angelo, duket se përmbajtja e albumit ndonjëherë i afrohet shumë këngëtares.

Duke folur me Zane Lowe në emisionin e tij në radio, Adele tha se “kishte momente kur po shkruaja këto këngë – dhe madje edhe kur i përzieja ato dhe gjëra të tilla – ku isha si, “Ndoshta nuk i bëj duhet ta nxjerr këtë album. Ndoshta duhet të shkruaj një tjetër’.”

  • https://cp1.sednastream.com/proxy/radiosol/stream
  • Radio SOL